Swiss Alp Latte (Oppskrift)

Kaffe kysser sjokolade

Les merShow less
Relaterte produkter
Beskrivelse

Ingredienser (for 1 person)

  • 250 ml frisk helmelk
  • 1 espresso (45 ml)
  • 15 g mørk sjokolade
  • 4 isbiter

Forberedelse

  • Legg sjokoladen i glasset.
  • Tilbered espressoen og hell den straks ned i glasset, over sjokoladen.
  • Rør espressoen inntil sjokoladen har løst seg opp.
  • Ha deretter oppi isbitene og rør espressoen til den har blitt kald.
  • Fyll på melken i melkebeholderen og tilbered en kald porsjon.
  • Så snart melkeskummeren stanser, tømmer du det kalde melkeskummet i glasset med espressoen.

Serveringsforslag

Dekorer hetten av melkeskum med noen små sjokoladebiter.

Les merShow less
Produktdetaljer
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger