Jura GIGA X8c

Med GIGA X8c presenterer JURA en helt ny generasjon kaffeautomater for profesjonell bruk. 

Les merShow less
kr 89,000.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Nyeste teknologi for perfekt nytelse. 

Nya giga 8xc har To høyeffekts keramikkskivekverner gir pålitelig og presis, konstant jevn malegrad i årevis.

 A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) – elektronisk styrt, automatisk etterjustering. Puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden for korte spesialiteter, og starter et veritabelt fyrverkeri når det gjelder smak, både for ristretto og espresso.

Forhøyet ytelse og kvalitetsoptimalisering på en gang – det er nye GIGA X8c. Betjeningen av den pregnante 4,3” store, høyoppløselige berøringsskjermen i farger er klart forståelig og fullstendig intuitiv.

Den oppvaskmaskinsikre restvannsskålen kan tas ut, tømmes og settes på plass igjen med bare én hånd. Det optimalt plasserte tyngdepunktet forhindrer at det skvulper over. Enkel, ren, rask, komfortabel – 5 stjerners design ned til minste detalj.

Les merShow less
Produktdetaljer
15388

Dataark

Høyde
56,5 cm
Bredde
32 cm
Materiell
Aluminium Black
Farge
Midtkonsoll i Piano Black
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
10 andre produkter i samme kategori:
Espressomaskiner
kr 53,625.00
Robust espressomaskin med to (2) grupper fra La Rocca. Denne maskinen er laget av rustfritt stål og høykvalitetsstål, med en skjerm som viser detaljert arbeidsstatus. En velbygd maskin med en raffinert finish. Laget i...
Espressomaskiner
kr 64,000.00
Med GIGA X3c utviser JURA overbevisende sveitsisk innovasjonsevne og profesjonalitet ned til minste detalj. Den overbeviser med kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet overalt der opptil 150 kopper kaffe tilberedes...
Espressomaskiner
kr 66,250.00
En robust espressomaskin fra La Rocca med 3 grupper. Venezia-modellen er en profesjonell espressomaskin med automatisk programmerbare doser og pid-kontrollert temperatur. Av/på timer for å spare deg for energi!
Espressomaskiner
kr 86,000.00
Med GIGA X8 presenterer JURA en helt ny generasjon kaffeautomater for profesjonell bruk. Et helt nytt interiør gjør GIGA X8 mer robust, effektiv, intelligent og enklere å betjene.
Espressomaskiner
kr 24,900.00
Kaffespesialiteter for arbeidsplassenNår kunder, medarbeidere og gjester nyter en kaffe, oppstår det en behagelig stemning; for kaffe skaper et avslappet, kommunikativt og produktivt miljø.Hvis man satser på nytelse,...

Meny

Innstillinger