Filterholder EDO Barista

Oppbevar dine kaffefilter med stil i denne beholder. Med en filterholder som denne slipper du å lete etter dine kaffefilter!

Les merShow less
kr 789.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Edo Barista filterholderstøtte er et nyttig verktøy i enhver kaffebar og bar.

Motstandsdyktig med en anti-skli base, holder den arbeidsflaten din ren og ripefri.

 Epdm-gummien påført både bunnen og toppen av filterholderstøtten, er svært varmebestandig og deformeres ikke.

Les merShow less
Produktdetaljer
620277

Dataark

Materiell
jern og gummi
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
Baristaverktøy
kr 40.00
Laget av rustfritt stål, den har to forskjellige ender: en flat og litt bred, ergonomisk del, egnet for å ta melkekrem eller for å fjerne eventuelle bobler i kremen; og en spiss ende.
Baristaverktøy
kr 250.00
Wormhole er en kaffedoseringsring laget for å støtte baristaer for å få all malt kaffe til å falle i filteret.  Ormehullet oppfører seg som en trakt og unngår dermed avfall. Det lar deg også holde stasjonen ren!
Baristaverktøy
kr 119.00
Hario V60 02 kaffedrypper er ideell for de som nettopp har begynt med filterkaffe, da den praktisk og tilbyr god funksjonalitet til en hyggelig pris.  Lager 1-4 kopper med kaffe.
Diverse utstyr
kr 245.00
De gjenbrukbare filtre for dryppkanne er utrolig gode når det gjelder lang levetid. Du kan bruke ett filter flere ganger og til mange forskjellige typer kaffegrut. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du vasker...
Baristaverktøy
kr 40.00
Laget av rustfritt stål s/s 304, den har to forskjellige ender: en flat og litt bred, ergonomisk del, egnet for å ta melkekrem eller for å fjerne eventuelle bobler i kremen; og en spiss ende.
Baristaverktøy
kr 99.00
Hario V60 01 kaffedrypper er ideell for de som nettopp har begynt med filterkaffe, da den praktisk og tilbyr god funksjonalitet til en hyggelig pris.  Lager 1-2 kopper med kaffe.

Meny

Innstillinger