Knock Boks "CREMA PRO" Ø 115mm

Large av sterk Polypropylen, dunkeboksen er fra Crema Pro og har en solid gummibase, som gjør den til den perfekte dunkeboksen for barista hjemmet eller i kafe.

Les merShow less
kr 199.00
Farge
  • svart
Relaterte produkter
Beskrivelse

Den har en silikonpakning med trykkform på bunnen, noe som betyr at du kan fjerne den og rengjøre den slik du vil, vaske den for hånd eller legge den i oppvaskmaskinen.

Les merShow less
Produktdetaljer
620877/N

Dataark

Dimensjon
Ø115mm - H180mm
Materiell
Rustfritt, gummi, plast
Anmeldelser
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Renseutstyr
kr 116.25
1 liter Puly Bar Igienic Cleaning Spray Ikke brannfarlig - Rask - Enkel å bruke. Spesielt designet for kaffe- og espressomaskiner Ingen skumdannelse - Ingen skylling er nødvendig. etterlater ikke lukt eller rester.
Renseutstyr
kr 45.00
EDO Barista er perfekt for å holde disken ren på barer, restauranter og kaffebarer på en profesjonell måte.  Perfekt for rengjøring av espressomaskiner da de ikke etterlater flekker på rustfritt stål, den leveres med...
Baristautstyr
kr 169.00
Crema Pro-tampermatte er laget av matgodkjent gummi. Forhøyet kant for å fange opp jord, slitesterk og fullt vaskbar, silikonmatte beskytter benkeplaten din mot skade ved tamping
2 andre produkter i samme kategori:
Knock box
kr 336.00
Tubbi er den perfekte dunkeboksen for barista hjemmet, og den har komfortabelt plass til 40 doble pucker kaffe før den trenger tømming.

Meny

Innstillinger