Kaffebønner (Espresso) 250g

Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn.

  • Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden. Bønnene kjøpes og velges etter plukkmetoden, som sikrer høy kvalitet på hver enkelt av dem.
  • Kvaliteten på denne premium kaffen kommer ikke bare av nøyaktigheten i selve prosessen, men også av det meningsfulle forholdet mellom alle mennesker som er involvert i den. Fra produsent til barista, alle har som mål å gi deg den beste kvaliteten.

Les merShow less
kr 146.63
Relaterte produkter
Beskrivelse

Catunambu er den autentiske smaken av Spania, den colombianske kaffebrenneren Juan Ferrer fikk navnet fra en urfolkstamme i landet hans.

Denne spanske premium kaffen har et meget storslått rykte i markedet, og i dag er det den fjerde generasjonen mesterblendere som holder seg til ekte tradisjon ved å velge, steke, blande og brygge den aller fineste kaffen i verden.

Til og med i dag omfavner hver kopp Catunambu-kaffe den samme lidenskapen og autentisiteten som den gjorde siden 1897.

En kopp Catunambu-kaffe har en så unik identitet at den fortsatt smaker som den gjorde for mer enn 120 år siden, med eksepsjonell smak, friskhet, arv, tradisjon og lidenskap.

Catunambu kaffe er en herlig introduksjon av Aroma alene.

Det kommer dermed ikke som noen overraskelse at du kan ta en kopp Catunambu over hele USA, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Kina, Thailand og Norge for å nevne noen.

Les merShow less
Produktdetaljer
#EX2002

Dataark

Innhold
250g
Opprinnelse
Anmeldelser(2)
Totalvurdering
5
2 Anmeldelser
Vurdering
(5)
Aroma(2) unik smak(1) gave(1)

Legg igjen en kommentar

  • Vurdering:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Sist vist
Kaffebønner
Catunambú
kr 146.63
(2)
Predilect espressobønner av 250g pakker i en fin luksus pakke, veldig fin som en gave til en kjære eller venn. Catunambu predilect er en blanding av arabicabønner fra 10 forskjellige land rundt om i verden....
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Te
Tea Quiero
kr 425.00
Tea Quiero er et eksklusivt økologisk te-konsept. Ikke minst ble de prisvinnere for "Beste innovasjonskonsept" hos Host Milan i 2019.  Teen vår er perfekt pakket i økologiske, biologiske, nedbrytbare poser. Disse...
Kaffekverner
kr 450.00
Hario Mini-Slim er en liten håndholdt kaffekvern i keramikk. Ideell for hjemmesliping takket være de kompakte målene. Det er enkelt å justere for å få den ideelle slipingen.
Knock box
kr 336.00
Tubbi er den perfekte dunkeboksen for barista hjemmet, og den har komfortabelt plass til 40 doble pucker kaffe før den trenger tømming.
Renseutstyr
kr 137.50
1 liter flaske Tilsett 25 ml Puly Milk til 500 ml kaldt vann Sett sugerøret til melkeskummer i løsningen Kjør løsningen gjennom Skyll med kaldt vann Gjenta trinn 2 og 3 med rent, kaldt vann
Te
Tea Quiero
kr 57.50
Cordoba Kamille te - er en fantastisk te laget av tørkede kamille-blomster. Denne naturlige teen har mange helsemessige fordeler og er kjent for sin avslappende effekt. Kamille-urtete er en av Europas største...
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger